Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

24-07-2018
Kristel zegt:
Zeer prettig contact en kwaliteit. Ik had voor het ophalen van mijn jurk nog niet nagedacht over het laten reinigen van mijn jurk na de bruiloft. Vanuit de zaak waar ik mijn jurk heb gekocht werd Puress aanbevolen. Na contact opgenomen te hebben meteen afspraak gemaakt om de jurk op te laten halen.
Dit enkele dagen voor onze bruiloft en de jurk kon 3 dagen na de bruiloft al opgehaald worden bij mijn ouders omdat wij al op reis waren.

Vanuit mijn ouders ook positieve reactie over hoe dat ging. De jurk werd bekeken en afgestemd wat er kapot was (was met tule achter een ruwe deur blijven hangen). Alles netjes hersteld en schoongemaakt. Mijn jurk ziet er weer uit alsof de bruiloft nog moet plaatsvinden.

Contact ging telkens snel, werd meegedacht en het ophalen en brengen is het echt waard.

13-07-2018
Eefje zegt:
Puress, bedankt voor het fantastische resultaat van mijn trouwjurk schoenen en het kostuum van mijn man.
We hadden niet verwacht dat het nog schoon zou worden, met name mijn jurk aan de onderkant die pik zwart was.
Ook de reparatie van tule die door jullie als
service is gerepareerd.
De haal en breng service, wat een gemak.
Nogmaals bedankt, groeten uit Alkmaar25-06-2018
Marianne zegt:
Onze trouwkleding is uitstekend gereinigd en in korte tijd geleverd. Mijn trouwjurk bleek een uitdaging, omdat deze van zijde is. Puress heeft liefde voor het vak en daardoor straalt mijn jurk weer zoals voor de bruiloft!

24-05-2018
Amy de Vries zegt:
Mijn 2 schoonzussen hadden hun trouwjurk ook bij jullie laten reinigen en waren hier heel tevreden over! Ook ik heb mijn trouwjurk bij jullie laten reinigen en wat een resultaat! Mijn jurk was na de bruiloft zo vies van onderen dat ik nooit had verwacht dat ie nog zo schoon zou kunnen worden. Mijn jurk ziet er weer uit als nieuw en staat nu te schitteren op de paspop

22-05-2018
Marijke zegt:
De zijdentrouwjurk van mijn moeder is prachtig geworden. 55 jaar geleden is ze daarin getrouwd, en 22 jaar geleden mijn zus. Nu mijn dochter de jurk wou gaan gebruiken bleken, ondanks dat de jurk wel naar de stomerij was geweest, er toch transpiratiekringen in te zitten. Puress heeft met veel geduld en vakmanschap de jurk weer als nieuw weten te maken. Heel hartelijk bedankt!

Pagina's: 1 2 3 ....61 62 63 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.