Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

22-05-2018
Marijke zegt:
De zijdentrouwjurk van mijn moeder is prachtig geworden. 55 jaar geleden is ze daarin getrouwd, en 22 jaar geleden mijn zus. Nu mijn dochter de jurk wou gaan gebruiken bleken, ondanks dat de jurk wel naar de stomerij was geweest, er toch transpiratiekringen in te zitten. Puress heeft met veel geduld en vakmanschap de jurk weer als nieuw weten te maken. Heel hartelijk bedankt!

19-05-2018
Kim zegt:
Puress bedankt voor het schoonmaken van mijn bruidsjurk schoenen en het bruidskostuum van mijn man.
Geweldige service ophalen/terugbezorgen, het kant onderaan de jurk was op enkele plekken losgelaten dit is gratis hersteld.
Alles weer netjes schoon.
Nogmaals super bedankt

25-04-2018
Judith Werdler zegt:
Ik wilde eerst naar een "gewone stomerij" gaan, maar daar kreeg ik al snel de kriebels van. Alles was op eigen risico en de kans was groot dat alle versieringen eraf zouden vallen. Het is even een investering, maar deze vond ik dubbel en dwars waard. Wat een goede service en ik heb mijn bruidsjurk weer "als nieuw" terug. Gelukkig zijn de bandjes om de jurk op te hangen er weer aangezet en een kleine reparatie onderin mijn jurk gedaan. Ook de haal- en brengservice is super handig. Echt een aanrader!!

23-04-2018
Lindy zegt:
In oktober ben ik getrouwd in ItaliŽ en ondanks het prachtige weer, heeft mijn jurk toch heel wat te verduren gehad. Denk aan een autoreis, huwelijksreis, zand, insecten en zelfs flinke scheuren waardoor mijn jurk half uit elkaar viel...

Na een lange zoektocht naar een geschikte stomerij kwam ik uit bij Puress en wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb! Slechts een week was er nodig om mijn jurk te reinigen en te maken en nu straalt ze weer als nooit te voren!

Onwijs bedankt!!

12-04-2018
Simone zegt:
Best een beetje eng, om je prachtige jurk uit handen te geven. Daarom gezocht naar een stomerij die gespecialiseerd is in het reinigen van bruidsmode. Op internet gezocht en zodoende bij Puress uitgekomen.

De week na ons trouwen zijn mijn jurk, het pak van mijn man en alle bijbehorende accessoires opgehaald en vandaag is alles, prachtig schoon, stralend wit en zeer zorgvuldig verpakt weer bij ons aangekomen.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Pagina's: 1 2 3 ....60 61 62 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.