Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

27-11-2018
Danielle zegt:
Mijn bruidsjurk is mooi schoongemaakt en ruikt weer heerlijk. Hij past perfect op de bijgeleverde paspop. In eerste instantie was de geleverde paspop te groot, maar deze kon gelukkig omgeruild worden. Steeds netjes te woord gestaan via e-mail en de telefoon. Ik zou Puress Bruidsmodereiniging zeker aanraden!

21-11-2018
Fam Hendrickx zegt:
Perfecte reiniging van de jurk van mijn mooie vrouw. En een jaar na dato fantastische service met super snel leveren van een paspop op maat. Ik ben erg tevreden, en raad IEDEREEN Puress Bruidsmodereiniging aan. special note to Maartje : Thx voor je super service 👍 !!

13-11-2018
de Vos zegt:
Na het huwelijk was de jurk toch wel erg vuil na het dansen en hossen op het gras. Na een grondige schoonmaakbeurt ziet deze er weer al nieuw uit. Dit bedrijf is echt een topper, raad het iedereen aan Goede service vanaf het ophalen tot het terug brengen.

02-11-2018
Bruijnes-lankhamer zegt:
Erg blij met de service van puress, jurk en kostuum zien er weer netjes uit. Communicatie verliep goed, we hebben het aangemeld op internet en er voor gekozen om het zelf te brengen aangezien we vlakbij wonen. Ik zou puress zeker aanbevelen aan ieder die nog twijfelt gewoon doen!!

01-11-2018
Corine Veenstra zegt:
Na de trouwdag nog 1x mijn jurk aangehad voor een feest. En na 2 feesten was mijn jurk echt wel vies. Aangezien ik mijn jurk op een paspop wilde neerzetten ben ik gaan zoeken op internet en kwam ik puress tegen. Ik heb contact gezocht en al snel kreeg ik reactie wanneer de jurk opgehaald kon worden. Het contact was heel goed en zeer vriendelijk. Ook regelmatig telefonisch contact gehad tijdens het reinigen en repareren van de jurk. Niets wordt gedaan zonder eerst te overleggen of je dat wel wilt. Na een week of 6 kreeg ik te horen dat mijn jurk klaar was en met mij werd een afspraak gemaakt om de jurk weer af te leveren. Ik was natuurlijk reuze nieuwsgierig hoe de jurk geworden was. Hij is echt weer als nieuw. Ook de reparaties zijn met zeer veel zorgvuldigheid uitgevoerd en nauwelijks meer zichtbaar. Het lijkt alsof de jurk nog nooit aan geweest is. Heel erg te spreken over de service en de kwaliteit van reinigen. Ik zou het echt iedereen aanraden om de bruidskleding en ook trouwpak hier te laten reinigen! Nogmaals super bedankt voor alles. Nu staat mijn jurk als een plaatje op de paspop!

Pagina's: 1 2 3 ....62 63 64 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.