Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

25-04-2018
Judith Werdler zegt:
Ik wilde eerst naar een "gewone stomerij" gaan, maar daar kreeg ik al snel de kriebels van. Alles was op eigen risico en de kans was groot dat alle versieringen eraf zouden vallen. Het is even een investering, maar deze vond ik dubbel en dwars waard. Wat een goede service en ik heb mijn bruidsjurk weer "als nieuw" terug. Gelukkig zijn de bandjes om de jurk op te hangen er weer aangezet en een kleine reparatie onderin mijn jurk gedaan. Ook de haal- en brengservice is super handig. Echt een aanrader!!

23-04-2018
Lindy zegt:
In oktober ben ik getrouwd in ItaliŽ en ondanks het prachtige weer, heeft mijn jurk toch heel wat te verduren gehad. Denk aan een autoreis, huwelijksreis, zand, insecten en zelfs flinke scheuren waardoor mijn jurk half uit elkaar viel...

Na een lange zoektocht naar een geschikte stomerij kwam ik uit bij Puress en wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb! Slechts een week was er nodig om mijn jurk te reinigen en te maken en nu straalt ze weer als nooit te voren!

Onwijs bedankt!!

12-04-2018
Simone zegt:
Best een beetje eng, om je prachtige jurk uit handen te geven. Daarom gezocht naar een stomerij die gespecialiseerd is in het reinigen van bruidsmode. Op internet gezocht en zodoende bij Puress uitgekomen.

De week na ons trouwen zijn mijn jurk, het pak van mijn man en alle bijbehorende accessoires opgehaald en vandaag is alles, prachtig schoon, stralend wit en zeer zorgvuldig verpakt weer bij ons aangekomen.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

05-03-2018
Angela zegt:
Wat was het spannend toen mijn jurk werd opgehaald! Deze was wel toe aan een grondige reiniging, na een hele dag en avond feest en ook nog mee op huwelijksreis voor en shoot op het strand. Volgens mij zat er een emmer zand in de jurkzak, toen we terug waren. Maar wonder boven wonder zijn zowel mijn jurk, als mijn gehavende schoenen ween helemaal schoon en zo goed als nieuw een paar weken later weer thuis gebracht. Fantastische service met super resultaat!

27-01-2018
Lieke zegt:
Het is alweer een tijdje geleden dat wij zijn getrouwd, maar nog steeds hangt er een jurk in de kast die er weer als nieuw uit ziet. Ik was van tevoren erg zenuwachtig om mijn jurk uit handen te geven, maar de service is echt geweldig. Heel goed geholpen. Er zitten een paar kleine gaatjes in het tule die vrijwel niet opvielen en ik werd zelfs gebeld om aan te geven dat het mooier was deze te laten zitten dan deze te maken (als ik het wilde was dit wel mogelijk). De jurk werd netjes opgehaald en afgeleverd zoals besproken en was weer prachtig schoon. Bedankt voor de uitstekende service!

Pagina's: 1 2 3 ....59 60 61 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.