Is mijn jurk al schoon?
 

GASTENBOEK

Op deze pagina kun je reacties van andere bruidsparen lezen en zelf plaatsen. Ook is het mogelijk te reageren op een eerder geplaatst bericht. Deze pagina is bedoeld om ervaringen te delen en berichten aan ons achter te laten. Kwetsende berichten worden door de beheerder van deze website verwijderd. Tip: Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

02-10-2018
Laura zegt:
Super service!
In de zelfde week dat ik mijn trouwjurk had aangemeld al opgehaald.
Was met het aanmelden aan het twijfelen over een paspop en met het ophalen was het geen enkel probleem dat ik het mondeling door gaf dat ik er toch graag eentje wilde hebben.
Het terug brengen ging ook zeer soepel kreeg netjes een mailtje dat de jurk klaar was en dat ze hem in de week wilde bezorgen of dat mogelijk was.
De paspop waren ze niet vergeten.
En hij was weer helemaal netjes mooi wit en niet kapot.
De jurk van mijn dochtertje hebben ze ook mee gereinigd en was ook weer helemaal tip top in orde.

Bedankt


19-09-2018
Ilse zegt:
Ik wil Puress bedanken voor de reining van mijn bruidsjurk en het kostuum van mijn mannetje. Mijn jurk was aan de onderkant goed zwart en mijn jurk aan de binnenkant was ook helemaal zwart. De jurk zat ook goed onder het zand van een fotoshoot op het strand tijdens ons huwelijksreis. Deze week de jurk weer helemaal als nieuw mogen ontvangen en hij ruikt weer fris. En het kostuum is ook weer goed schoon. De ophaal en brengt service was ook top! Goede communicatie. Erg bedankt!

13-09-2018
Matilde zegt:
Aan het team van Puress
Wat zijn we tevreden over de bruidskleding die vanmiddag terug is bezorgd.
Mijn jurk, kostuum van mijn man, kinderbruidsjurkjes en ook mijn schoenen.
Van de bruidsmodezaak kreeg ik een brochure, dit gaf mij de aanleiding om kontact op te nemen met Puress.
Puress haalt en brengt persoonlijk de kleding bij je op, spannend.
Fijne communicatie, goede prijs kwaliteitsverhouding.
Nogmaals bedankt, en nog veel succes in het drukke trouwseizoen.
Groetjes,
Matilde

18-08-2018
Ilse zegt:
Mijn jurk, schoenen sluier en het kostuum van mij man gisteren terug bezorgd.
Alles weer mooi schoon.
Puress bedankt voor de geldige service en het vakwerk wat jullie leveren.
Het ophalen door puress zelf gaf mij de doorslag om met dit bedrijf in zee te gaan, vertrouwelijk.
Nogmaals bedankt, mijn jurk staat nu te pronken op een paspop die mee geleverd is

24-07-2018
Kristel zegt:
Zeer prettig contact en kwaliteit. Ik had voor het ophalen van mijn jurk nog niet nagedacht over het laten reinigen van mijn jurk na de bruiloft. Vanuit de zaak waar ik mijn jurk heb gekocht werd Puress aanbevolen. Na contact opgenomen te hebben meteen afspraak gemaakt om de jurk op te laten halen.
Dit enkele dagen voor onze bruiloft en de jurk kon 3 dagen na de bruiloft al opgehaald worden bij mijn ouders omdat wij al op reis waren.

Vanuit mijn ouders ook positieve reactie over hoe dat ging. De jurk werd bekeken en afgestemd wat er kapot was (was met tule achter een ruwe deur blijven hangen). Alles netjes hersteld en schoongemaakt. Mijn jurk ziet er weer uit alsof de bruiloft nog moet plaatsvinden.

Contact ging telkens snel, werd meegedacht en het ophalen en brengen is het echt waard.

Pagina's: 1 2 3 ....61 62 63 > »


Hieronder kun je na het invullen van jouw naam en e-mailadres een bericht voor ons achterlaten. Natuurlijk lezen wij graag hoe tevreden je bent over het reinigen van jouw trouwjurk, trouwkostuum of accessoires. (Het is niet de bedoeling dat u andere bedrijven of personen beledigt of aanvalt). Je kunt ons ook een bericht sturen en volgen via Twitter en Facebook

Houdt uw afbeelding onder 1mb.